Великденски подаръци от Рокандо ООД!

1.       Организатор на активностите (игрите) е Рокандо ООД.

2.       В игрите могат да се включат всички потребители, харесали Facebook страницата на Рокандо ООД на адрес: https://www.facebook.com/rocandoOOD/ и които не са служители на Рокандо ООД.

3.       Facebook активностите (игрите) се провеждат между 15.04.2019 и 25.04.2019.

4.       Право на участие в активностите (игрите) имат всички потребители с Facebook профил, които, отговарят на горните условия и:

a.       Създадат и споделят в страницата на Рокандо ООД, под поста, с който играта се обявява, собствена Великденска история, в която по някакъв начин участват и аксесоарите за баня на Roca. Великденската история не може да бъде по-кратка от 4 изречения. Победителят в тази игра ще бъде обявен на 19.04.2019 след гласуване, осъществено сред служителите на Рокандо ООД.

или

b.      Тагнат в коментар на публикацията „Великденски подарък от Рокандо ООД“ свой приятел, който планира ремонт в банята. Печеливш ще бъде тагнатият в коментара приятел, а той ще бъде избран чрез жребий на 25.04.2019.

5.       Победителят в едната игра няма да има право да спечели и в другата.

6.       Рокандо ООД си запазва правото да изменя и допълва настоящите правила, като запазва тяхната публичност в Интернет на адрес bani-roca.com.

7.       Получаването на наградите е предмет на допълнителна договорка между печелившите и организатора.